Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηλεία: Μέθυσαν οι νεκροθάφτες και έχασαν τον νεκρό από το φέρετρο

Α πρόβλεπτη εξέλιξη είχε η… τσιπουροκατάνυξη  του «πληρώματος» μιας νεκροφόρας η οποία μετέφερε τη σορό ενός άντρα σε χωριό της Ηλείας...

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η… τσιπουροκατάνυξη  του «πληρώματος» μιας νεκροφόρας η οποία μετέφερε τη σορό ενός άντρα σε χωριό της Ηλείας.
Η μεταφορά είχε προγραμματιστεί να γίνει απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, ώστε  λίγο μετά τη δύση του ηλίου η σορός να έχει παραδοθεί στους οικείους του θανόντος.
Λίγα χιλιόμετρα πριν από τον προορισμό, ο οδηγός και ο συνοδηγός της νεκροφόρας είδαν πως είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους και αποφάσισαν να κάνουν μία στάση σε κοντινό χωριό, η οποία όμως συνοδεύθηκε από τσίπουρα…
Το αποτέλεσμα ήταν οι ίδιοι να χάσουν το μέτρο, με την αναχώρηση να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της μέθης τους. Ωστόσο η παράδοση της σορού δεν μπορούσε να αναβληθεί. Έτσι, παρόλο που οδηγός και συνοδηγός ήταν σε άσχημη κατάσταση, ξεκίνησαν για τον τελικό προορισμό.
Λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του εκλιπόντος,  ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της νεκροφόρας, με αποτέλεσμα εκτός των άλλων, να ανοίξει η πίσω πόρτα , το φέρετρο να συρθεί πολλά μέτρα μακριά και τη σορό να πέφτει έξω από αυτό.
Οδηγός και συνοδηγός εντόπισαν λίγα μέτρα μακριά τη σορό, ωστόσο λόγω της φθοράς που είχε υποστεί το φέρετρο από την πτώση, δεν γινόταν να παραδοθεί στους συγγενείς του νεκρού. Έτσι ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για την αποστολή άλλης νεκροφόρας με νέο φέρετρο
Στο μεταξύ οι συγγενείς του νεκρού είχαν βγει σε αναζήτηση των μεταφορέων και της νεκροφόρας, καθώς είχαν καθυστερήσει, και τους εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν κωμικοτραγικές σκηνές με πρωταγωνιστές τους ίδιους.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.