HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χατζηδάκης στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Να κάνουμε μια νέα αρχή

Υ πέρ της συνεννόησης των δύο μεγάλων κομμάτων σε σημαντικά ζητήματα, όπως η συνταγματική αναθεώρηση, το προσφυγικό και τα θέματα της εξ...

Υπέρ της συνεννόησης των δύο μεγάλων κομμάτων σε σημαντικά ζητήματα, όπως η συνταγματική αναθεώρηση, το προσφυγικό και τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, κατά τον χαιρετισμό του στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες η συνεργασία των κομμάτων και ιδιαίτερα των δύο μεγάλων είναι δεδομένη ενώ στην Ελλάδα όχι, εκτός από μερικές αναλαμπές και εξέφρασε την πεποίθηση η προσπάθεια που κάνει η ΝΔ προς αυτή την κατεύθυνση να βρει ανταπόκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ και να μην προσκρούσει στην πολιτική της τυφλής πόλωσης.
Ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι αυτό δεν σημαίνει πως πάει στην άκρη η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την Αξιωματική Αντιπολίτευση και είπε χαρακτηριστικά: Εσείς θα συνεχίσετε να θέλετε τη ΝΔ στην αντιπολίτευση και εμείς να θέλουμε μια ώρα νωρίτερα εκλογές για να κάνει ο τόπος μια νέα αρχή».
Στην αρχή του χαιρετισμού του ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε με νόημα πως «η παρουσία μου εδώ δεν είναι άσκηση δημοσίων σχέσεων, ούτε προάγγελος οποιασδήποτε πολιτικής εξέλιξης» και επισήμανε ότι είναι θέμα πολιτικού πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.