Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχαιρεσίες στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας - Δείτε τους Υποψηφίους

Αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας πραγματοποιούνται αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρί...

Αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας πραγματοποιούνται αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 στα γραφεία του Συλλόγου μας, Μαιζώνος 19 (Παλαιό Αρσάκειο ). Θα προηγηθεί Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, 16 Οκτωβρίου στον ίδιο χώρο.
Δικαίωμα συμμετοχής,και ψήφου έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακά ενημερωμένα ή που θα εγγραφούν και την ίδια ημέρα, πριν από την έναρξη των εργασιών της. (οι εγγραφές θα γίνουν τις ώρες 10-13).
Μέλη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, θεωρούνται όλοι όσοι έχουν καταγωγή από την επαρχία Καλαβρύτων, καθώς και όσοι συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.