HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Σταυροφορία Αγάπης και Ζωής από την Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας προχώρησε στην Ίδρυση Τράπεζας Αίματος με σκοπό τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντ...

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας προχώρησε στην Ίδρυση Τράπεζας Αίματος με σκοπό τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των πασχόντων μελών της, αλλά και όλων των συμπατριωτών μας.
Η Ένωση μας είναι ήδη ενεργή και πιστοποιημένη στο πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών με αριθμό μητρώου 13271.
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι το αίμα, αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό, δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής στην πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία για λόγους συμβολικούς θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 από τις 09:30 έως 13:30 στο τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.
Σύντομα θα ορισθεί ημερομηνία εθελοντικής αιμοδοσίας και για τους συμπατριώτες και φίλους της Ένωσης, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα και ευρύτερα στο νομό Αττικής.
Προσκαλούμε όλες και όλους και κυρίως τους νέους να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή.
Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων (Α.Ε.Κ.) και ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Καλαβρύτων και Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ένωσής μας, η οποία με ομόφωνη απόφαση πραγματοποιεί τώρα το σημαντικό αυτό στόχο, που χρόνια επεδίωκε.
Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την συγκινητική ευαισθητοποίησή τους:
•Την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων και ιδίως τον Πρόεδρο κ. Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον Γ.Γ.  κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ..
•Τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Καλαβρύτων & Επαρχίας και ιδίως τον Πρόεδρο Δρ. Νίκο Ραζή και τα μέλη του Δ.Σ..
Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, τους αιμοδότες, που με τη συμμετοχή τους ενισχύουν την προσπάθεια της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, αλλά κυρίως φροντίζουν για μία από τις βασικότερες ανάγκες των συνανθρώπων μας.
Ξεχωριστά επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» για τη διάθεση της κινητής μονάδας αιμοληψίας.
Σε  μια περίοδο κοινωνικής κρίσης η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτήριος Ι. Τσενές Παναγιώτης Κουμάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.