HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Καμμένου με πολλούς αποδέκτες, παρουσία Παυλόπουλου, Ιερωνύμου, Βούτση (βίντεο)

Δ ηλώσεις με νόημα και με πολλούς αποδέκτες κυρίως στα κυβερνητικό σρατόπεδρο έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος στην χθ...

Δηλώσεις με νόημα και με πολλούς αποδέκτες κυρίως στα κυβερνητικό σρατόπεδρο έκανε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος στην χθεσινή υποδοχή των οστων των ηρώων του Νοράτλας στο Τατόι. Ο κ. Καμμένος παρουσία Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση και σύσσωμης της σταρτιωτικής ηγεσίας δήλωσε οτι "οφείλουμε να διαφυλάξουμε τα ζωτικά συμφέροντα της χώρας μας και για να το πετύχουμε απαιτείται συστράτευση όλων των θεσμών της πατρίδας μας, όπως η παιδεία, η θρησκεία και οι Ένοπλες Δυνάμεις.". Με τις δηλώσεις του αυτές έστειλε σαφέστατο μηνυμα στην συγκυβέρνηση οτι δεν θα είναι σύμμαχος σε τυχόν ενεργειες και αποφάσεις που κλιδωνίζουν την συνοχή και την σχέση κράτους και εκκλησίας.
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.