HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δυναμική παρουσία των Αχαιών συμβασιούχων Ο.Τ.Α. στην Αθήνα (ΦΩΤΟ)

Δ υναμική ήταν η συμμετοχή των Πατρινών συμβασιούχων των Δήμων, στην κινητοποίηση που έγινε το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα, στο πλαίσιο σ...

Δυναμική ήταν η συμμετοχή των Πατρινών συμβασιούχων των Δήμων, στην κινητοποίηση που έγινε το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα, στο πλαίσιο στάσης εργασίας που κήρυξε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής για το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων. Με κεντρικό σύνθημα: «Καμιά απόλυση συμβασιούχου – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους», οι εργαζόμενοι απαίτησαν την παράταση των συμβάσεων τους.
Τη δημοτική Αρχή της Πάτρας, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Δημήτρης Πελεκούδας.
Στην κινητοποίηση εκτός τους εργαζομένους στην Αθήνα συμμετείχαν και συμβασιούχοι από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και άλλες πόλεις, ύστερα από αποφάσεις των Συλλόγων τους που κήρυξαν για σήμερα 24ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι πήγαν στην Αθήνα με λεωφορεία προκειμένου να διαδηλώσουν στο υπουργείο Εσωτερικών.
Τα μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ, πέτυχαν να συναντήσουν και τον αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρύθμισης, μετά από αίτημα τους.
Οι κινητοποιήσεις του Συνδικάτου ΟΤΑ, σε συνδυασμό με την πιέση που ασκείται στην κυβέρνηση, αφού το θέμα της παράτασης των συμβάσεων αφορά χιλιάδες ανθρώπους, οδήγησε τον Χρ. Βερναρδάκη, να αναλάβει τη δέσμευση ότι θα αλλάξει την τροπολογία και θα παραταθεί η σύμβαση, για όλους, μέχρι τις 31 Δεκέμβρη 2017, εκτός από τους διμηνίτες που προσελήφθησαν το 2016.
Μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό, ο Σπύρος Κωνσταντάς, πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, ωστόσο σημείωσε ότι «θα πολεμήσουμε να παραταθούν οι συμβάσεις και αυτών των ανθρώπων».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.