HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τίτλοι τέλους για την εφημερίδα «Τα Γεγονότα»

Μετά από 34 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας, η εφημερίδα της Πάτρας «Τα Γεγονότα», εκδίδει το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου 2016 το τελευ...

Μετά από 34 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας, η εφημερίδα της Πάτρας «Τα Γεγονότα», εκδίδει το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου 2016 το τελευταίο της φύλλο. Στη δύσκολη αυτή απόφαση οδηγήθηκε, συζύγος του εκδότη Αγγελική Ανυφαντή, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.
Στο σημερινό (28.10.2016) φύλλο που κυκλοφορεί με τίτλο "το δικό μας Όχι"ανακοινώνονται οι λόγοι της αναστολής έκδοσης της εφημερίδας.
Στο "αποχαιρετιστήριο" φύλλο γίνεται απολογισμός της εφημερίδας που όπως τονίζει το σχετικό άρθρο, η εφημερίδα, "έδωσε βήμα να ακουστούν διαφορετικές απόψεις, να καταγραφούν και να εκφραστούν αντιρρήσεις, να διατυπωθούν ενστάσεις". συμπληρώνοντας οτι πήγε όλα αυτά τα χρόνια κόντρα σε λογικές συμψηφισμού εκφράζοντας το παράπονο του συνεχιζόμενου αποκλεισμού απ όποια κρατική διαφήμιση παλεύοντας σ ένα μοναχικό και δύσκολο δρόμο.   
Την εφημερίδα ίδρυσε ο Γιώργος Σπαθαράκης που τον Φεβρουάριο του 2014 απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών. Από τότε η σύζυγός του Αγγελική Ανυφαντή προσπάθησε και κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την εφημερίδα.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι η εφημερίδα έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην επαρχία Καλαβρύτων με πολλά ρεπορτάζ και ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.