HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Μπαμ" στη Λεωφόρο

Η Ξάνθη τιμώρησε τον Παναθηναϊκό (1-2),τόσο με το απευθείας φάουλ του Πάμπλο όσο και με το γκολ του Βασιλακάκη και πήρε το πολυπόθ...

Η Ξάνθη τιμώρησε τον Παναθηναϊκό (1-2),τόσο με το απευθείας φάουλ του Πάμπλο όσο και με το γκολ του Βασιλακάκη και πήρε το πολυπόθητο διπλό στην Λεωφόρο. Ο Λέτο ισοφάρισε προσωρινά για το τριφύλλι.

Το ματς
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Παναθηναϊκό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Ξάνθη να περιμένει στο δικό της μισό.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν περισσότερο από τα πλάγια με τον Λουντ αλλά και τον Γουακάσο να πλαγιοκοπούν.
Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε έναν ρόλο πιο πολύ παθητικό που στοχεύε στα λάθη των πράσινων.
Στο 35’ η Ξάνθη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μετά από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάμπλο και την λάθος εκτίμηση του Λουκ Στιλ.
Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει και άλλα μέτρα στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να έχει αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι κατάφεραν να... πνίξουν τους Ακρίτες όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με τις ευκαιρίες του Μπεργκ αλλά και του Βιγιαφάνες.
Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο αμύνονταν μαζικά. Γεγονός που δυσκολεύε ακόμα περισσότερο τις επιθέσεις των παικτών του Παναθηναϊκού.
Στο 62’ ο Σεμπάστιαν Λέτο κατάφερε να γίνει αποδέκτης της μπάλας και να σκοράρει μέσα στην περιοχή.
Στο 65’ ωστόσο ο Στιλ ήταν εκτός εστίας και ο Βασιλακάκης τον τιμώρησε με ωραίο σουτ.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς αλλά δε τα κατάφεραν. Το 1-2 παρέμεινε ως το τελικό σκορ της αναμέτρησης με το οποίο οι γηπεδούχοι απώλεσαν την κορυφή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Σαμπά, Μολέδο, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Βιγιαφάνες, Γουακάσο (46’ Λέτο) , Λουντ, Μέστο, Μπεργκ
ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Χατζητερτζογλου, Φλίσκας, Γιούνες, Λισγάρας, Λουσέρο, Πάμπλο, Σολτάνι, Βασιλακάκης, Ζίβκοβιτς

Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.