HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτήλας σε Σπίρτζη: Ακυρώσατε τον αυτοκινητόδρομο Πατρών- Πύργου για την υστεροφημία σας

Για την αναβολή της 4ης δημοπράτησης του αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου ρώτησε τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, ο βουλευτής  Αχαΐα...

Για την αναβολή της 4ης δημοπράτησης του αυτοκινητόδρομου Πατρών- Πύργου ρώτησε τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, ο βουλευτής  Αχαΐας του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας. Βλέπω να σας ενδιαφέρει η υστεροφημία σας και όχι το έργο, επισήμανε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση δεν προχώρησε στον διαγωνισμό μετά τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλογρίτσα, η κατασκευαστική εταιρεία του οποίου συμμετείχε στον επίμαχο διαγωνισμό.
Ο υπουργός Υποδομών απέρριψε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η δημοπράτηση αναβλήθηκε με ευθύνη του ΤΕΕ, που δεν όρισε εμπρόθεσμα τον εκπρόσωπό του. Φανταστείτε τι θα λέγατε αν προχωρούσαμε και κέρδιζε ο ίδιος με τις προηγούμενες τρεις δημοπρατήσεις, απάντησε στον Ιάσονα Φωτήλα ο Χρήστος Σπίρτζης. 
Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Υποδομών μίλησε για αγωνία κομμάτων και καναλαρχών να δημιουργήσουν σκάνδαλα. Κανείς δε μπορεί να σπιλώσει την ηθική μας, δεν χρωστάμε σε κανέναν, προσέθεσε και ανακοίνωσε ότι έχει στείλει στην εισαγγελία διαφθοράς και την επιθεώρηση δημοσίων έργων όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.  
Ως προς την ουσία της υπόθεσης, την κατασκευή του έργου, και στις επίμονες ερωτήσεις Φωτήλα να ενημερωθεί για το αν θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε πως κανένας, ούτε μάγος δεν μπορεί να απαντήσει στο πότε θα υλοποιηθεί το κάθε στάδιο του διαγωνισμού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.