HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων για το τραγικό περιστατικό του Τσέσνα στα Καλάβρυτα

Για το τραγικό περιστατικό που συνεβει στα Καλάβρυτα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Ε...

Για το τραγικό περιστατικό που συνεβει στα Καλάβρυτα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Είμαι συγκλονισμένος, για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα,που έγινε στην ορεινή περιοχή μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, στις οικογένειες των τραγικών αεροπόρων,που χάθηκαν άδικα, ο ένας εκ των οποίων,ο Σωτήρης Αντωνόπουλος, έμπειρος αξιωματικός ιπτάμενος της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με αγάπη και ζήλο για την υπηρεσία του,στα super puma της Π.Α., είναι Καλαβρυτινός, από το Μάνεσι Καλαβρύτων, υιός πολύτεκνης,με επτά παιδιά,οικογένειας,του αείμνηστου καθηγητή και πρώην προέδρου,του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Γεωργίου Αντωνοπούλου, αδελφού, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου (Αντωνοπούλου). Ο Πανάγαθος Θεός, ν´αναπαύει τις ψυχές τους.Έφυγαν και πήγαν, στις αγκαλιές των Αγγέλων,με ότι αγαπούσαν.."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.