HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσημος φορέας ο "Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιαλείας"

Η Ανεξάρτητη κίνηση αγροτών Αιγιάλειας προχώρησε ένα βήμα μπροστά έγινε επίσημος φορέας με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ...

Η Ανεξάρτητη κίνηση αγροτών Αιγιάλειας προχώρησε ένα βήμα μπροστά έγινε επίσημος φορέας με την επωνυμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.
Τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, γιατί όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, "δεν εκπροσωπούνται τα συμφέροντα των αγροτών απο άλλο αγροτικό σύλλογο στην περιοχή" και γαιτί "ο υπάρχων εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα και δεν αγωνίζεται για το συμφέρον του αγρότη".
Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν: 
"Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θυμούνται τους αγρότες μόνο οταν αποφασίσει η συγκεκριμένη παράταξη που ανήκουν. Η προσπάθεια που γίνεται απο τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ είναι να συσπειρωθούν όλοι οι αγρότες της Αιγιάλειας σε έναν ενιαίο φορέα που θα εξυπηρετεί, θα απαιτεί και θα διεκδικεί τα κοινά μας συμφέροντα.Και θα αγωνιζόμαστε καθημερινά για την επίλυση των πολυ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής μας.
Σε μια περιοχή όπως η Αιγιάλεια με τόσο αναγνωρισμένα και ποιοτικά προϊόντα θα πρέπει να αγωνισθούμε, να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε το καλύτερο δυνατό για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας και να μην αφήνουμε την τύχη και την περιουσία μας έρμαιο να την εκμεταλλεύονται μεσάζοντες.Καλούμε όλους τους αγρότες της περιοχής μας να γραφτούν και δυναμώσουν τον σύλλογο. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα.(6955110357) (6974810676) (6976620024)"
Η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου απαρτίζεται από: 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΙΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΔΡΙΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΤΣΙΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.