HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προσυνεδριακή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων

Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων στο πλαίσιο της προσυνεδριακής περιόδου διοργανώνει συνέλευση των μελών της για την παρουσίαση κα...

Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων στο πλαίσιο της προσυνεδριακής περιόδου διοργανώνει συνέλευση των μελών της για την παρουσίαση και τη συζήτηση των θέσεων της Κ.Ε. ενόψει του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 7 Οκτώβρη 2016 και ώρα 7:00μ.μ. στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα, παρουσία του συντονιστή της Νομαρχιακής επιτροπής ΑΧΑΪΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ συντρόφου Μιχάλη Σιδηρόπουλου. 
Μετά το τέλος της συνέλευσης θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία για την εκλογή αντιπροσώπων για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα συνεχιστεί και το Σάββατο 8 Οκτώβρη και ώρες 11:00-13:00π.μ. και 19:00-21:00μ.μ. 
Όποιο μέλος επιθυμεί να συμμετέχει ως αντιπρόσωπος στο συνέδριο μπορεί να θέσει την υποψηφιότητά του μέχρι την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στην εφορευτική επιτροπή, τηλέφωνο επικοινωνίας 6973244157.
ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.