HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών- Κορίνθου (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ωρα στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα που ο...

Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ωρα στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα με κατεύθυνση προς την Πάτρα συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, στο 171ο χιλιόμετρο μεταξύ Διακοπτού και Αιγίου.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση με την οδηγό να εγκλωβίζεται στις λαμαρίνες και να βρίσκει τραγικό θάνατο. Μετά την πρόσκρουση ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο με το βαρύ όχημα να καταλήγει στο χαντάκι.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Λόγω θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, που συνέβη πριν λίγη ώρα, στο 171ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών, η κυκλοφορία ολων των οχηματων διεξαγεται εκ περιτροπης μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα. Παρακαλουνται οι οδηγοι, να οδηγουν με συνεση και προσοχη και να τηρουν τις υποδειξεις των τροχονομων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.