HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΙΝΗΜΑ Νέων Αχαΐας: Η κυβέρνηση Τσίπρα επανιδρύει το κράτος Καραμανλή

Το ΚΙΝΗΜΑ Νέων Αχαΐας σε ανακοίνωσή τους με αφορμή το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Βύρωνα Πολύδωρα στην θέση του προέδρου του ΕΣΡ τονίζει:...

Το ΚΙΝΗΜΑ Νέων Αχαΐας σε ανακοίνωσή τους με αφορμή το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Βύρωνα Πολύδωρα στην θέση του προέδρου του ΕΣΡ τονίζει: Μετά την κρίση από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικού του «Νόμου Παππά» για τις τέσσερις άδειες, η κυβέρνηση έστρεψε το βλέμμα της στην συγκρότηση του ΕΣΡ.
Έκπληκτοι, όπως όλος ο ελληνικός λαός, και ιδιαίτερα οι προοδευτικοί πολίτες, πληροφορηθήκαμε ότι το κυβερνόν κόμμα επέλεξε για την θέση του Προέδρου της Ανεξάρτητης αυτής αρχής τον Βύρωνα Πολύδωρα, Υπουργό του Κ. Καραμανλή και κύριο διαχειριστή των πυρκαγιών του 2007.
Μετά την επιλογή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για το κυβερνητικό σχήμα, του Προκόπη Παυλόπουλου για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα, τώρα η σχέση της «αριστεράς» του κ. Τσίπρα, της ψεκασμένης ακροδεξιάς του κ. Καμμένου και της δεξιάς που «επανιδρύει το κράτος» του κ. Κώστα Καραμανλή είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
Οι σχέσεις μιας ιδιόμορφης αριστεράς η οποία προτιμά να κυβερνά με συντηρητικούς, χριστιανοδημοκράτες και συνεργάτες ανθρώπων οι οποίοι παρέδωσαν ψεύτικα στατιστικά στοιχεία στην Ευρώπη, διπλασίασαν το ελληνικό χρέος μέσα σε πέντε χρόνια και έφυγαν μόλις ήρθε η ώρα η χώρα να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των επιλογών τους καταδεικνύει μια τεράστια ανάγκη:
Το χρέος των προοδευτικών δυνάμεων να αποτελέσουν καταλύτη για μια Μεταπελατειακή Ελλάδα απεξαρτημένη από όλα όσα τόσα χρόνια δεν επιτρέπουν την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονασμάτων της.
Υποχρεούμαστε, για ακόμη μια φορά να δηλώσουμε παρόν τώρα που η χώρα χρειάζεται πάνω από όλα μια δύναμη αλλαγής, προόδου, ευημερίας και λογικής.
Υποχρεούμαστε να βρεθούμε κοντά στους πολίτες απαντώντας στις ανάγκες και τα προβλήματά τους. Ήρθε η ώρα για την Νέα Αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.