Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ν. Νικολόπουλος: Γιατί «κουκουλώθηκε» το ερωτικό σκάνδαλο πρώην αντιπροέδρου του ΣτΕ;

Την υποκρισία και τη φαυλότητα, γύρω από το θέμα των προσωπικών δεδομένων καυτηρίασε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδ...

Την υποκρισία και τη φαυλότητα, γύρω από το θέμα των προσωπικών δεδομένων καυτηρίασε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλο, με αφορμή την πρόσφατη δημοσιοποίηση του ονόματος του αντιπροέδρου του ΣτΕ. Ο τελευταίος, ως γνωστόν, εμπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο, που ενδέχεται να επηρεάζει την κρίση του σε μείζονος σημασίας υποθέσεις του ΣτΕ (τηλεοπτικές άδειες κ.λπ.).
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, ειδικότερα, κατήγγειλε την περίεργη απάθεια του Υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος από το βήμα της Βουλής και σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην ΕΡΤ, παραδέχθηκε ότι γνώριζε την ερωτική αλληλογραφία του ανωτάτου δικαστικού, μέσω της οποίας προκύπτει ότι «έδωσε τα θέματα των εξετάσεων της Σχολής Δικαστών» (σ.σ. για χάρη της ερωμένης του), ωστόσο ουδέν έπραξε!
Ακολούθως, ο Νίκος Νικολόπουλος κατακεραύνωσε όσους κάνουν χρήση των «προσωπικών δεδομένων» επιλεκτικά. Από τη μία πλευρά, λοιπόν, αποκρύπτονται τα ονόματα κρατικών αξιωματούχων που εμπλέκονται σε ποινικά σκάνδαλα, δεν ονοματίζονται οι κατηγορούμενοι για το «μπούλινγκ» που έκαναν στο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ούτε «ανοίγει μύτη» όταν εντελώς αστήρικτα επιχειρηματίας ισχυρίζεται δημοσίως ότι «η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου χρηματίζεται»! Από την άλλη πλευρά, όμως, δημοσιοποιείται η πειθαρχική δίωξη κατά του εισαγγελέα Ντογιάκου και της Εισαγγελέως Τσατσάνη. Θύμισε δε, το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που είχαν «ξεσαλώσει» τα ΜΜΕ και είχαν στείλει προκαταβολικά και επωνύμως στο εδώλιο κόσμο και κοσμάκη, που τελικά αθωώθηκε!
Εξ άλλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής, για να καταδείξει την ισχύ των απόψεών του, επικαλέσθηκε τρανταχτά παραδείγματα δημοσιοποίησης ονομάτων, από την ιδεθνή σκηνή, που είχαν εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα (π.χ. υπόθεση Σάντερς στις ΗΠΑ, Βούλφ στη Γερμανία, όπως επίσης στη Βρετανία και σ’ άλλες χώρες).
Επανερχόμενος ο Νίκος Νικολόπουλος στην τελεοπτική εμφάνιση του Υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου στην ΕΡΤ στηλίτευσε την αντιφατική στάση του Υπουργού, λέγοντας ότι είναι αδιανόητο, αφ’ ενός να διακινεί την αλληλογραφία του ανώτατου δικαστικού ονομαστικά σε εκατοντάδες αρμόδιους και… αναρμόδιους (σε δικαστές, γραμματείς κ.α.).
Ωστόσο από την άλλη πλευρά να θεωρεί προσβολή τη δημοσιοποίηση των προσωπικών δεδομένων του ερωτευμένου ανωτάτου δικαστικού!
Ο ανεξάρτητος βουλευτής εκτίμησε ότι ο Υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος θέλησε να θάψει την υπόθεση του αντιπροέδρου του ΣτΕ γιατί είναι πιθανό κι άλλοι δικαστικοί να δίνουν τα θέματα των εξετάσεων και υπάρχει ο φόβος ότι αν γίνει έρευνα, θα διαπιστωθεί πόσοι συγγενείς τους και άτομα της… κρεβατοκάμαρας τους εισάγονται στη Σχολή Δικαστών και το δικαστικό σώμα!
Ταυτόχρονα, ο Νίκος Νικολόπουλος δεν άφησε ασχολίαστο τον ρόλο της δημοσιογράφου της ΕΡΤ που αφ’ ενός αποφάνθηκε με ύφος χιλίων… νομικών ότι προσβλήθηκαν τα προσωπικά δεδομένα του αντιπροέδρου του ΣτΕ, αλλά και ότι ο «νόμος Παππά» για τις τηλεοπτικές άδειες είναι αντισυνταγματικός!
Από το στόχαστρο του Αχαιού Βουλευτή «πέρασε» και η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ.GR», για την οποία δεν έγινε νύξη στην τηλεοπτική εκπομπή, αν και πρωτοστάτησε με άθλιο τρόπο στην υπόθεση του ερωτύλου δικαστικού. Εξ άλλου, ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε μνεία στον αγαπημένο σταθμό της νταβατζηδοκρατίας ΣΚΑΙ, χαρακτηρίζοντας ελεεινή τη συμπεριφορά του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με ύβρεις του τύπου «Παπάκης φαυλόπουλος» και άλλα χειρότερα.
Ως συμπέρασμα, ο Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε ότι γίνεται επιλεκτική και υποκριτική εφαρμογή του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και κάλεσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης να βγει έξω απ’ αυτό τον επικίνδυνο «παιχνίδι», που έχει ως στόχο την άσκηση πίεσης σε δικαστές προκειμένου να εκδίδουν αποφάσεις καθ’ υπαγόρευση των νταβατζήδων του τόπου. .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.