Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου στα Καλάβρυτα

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις εορταστικές εκδηλώσεις...

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην πόλη των Καλαβρύτων. Την κ. Τογιοπούλου θα συνοδεύει  ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Νασιώτης
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πάτρα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις στην Πάτρα, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά στο Αγρίνιο, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος στον Πύργο.
Στην Αχαΐα η Περιφέρεια θα εκπροσωπηθεί ως εξής: ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας στο Αίγιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας στην Κάτω Αχαΐα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής Σάκης Μαυρόγιαννης στον Ερύμανθο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Χρήστος Μπούνιας στο Αίγιο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόδωρος Νασιώτης στα Καλάβρυτα και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου στο Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.