HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Σκεπαστό

Μεγάλη νίκη και πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Σκεπαστού  με  4-2 απέναντι στην ομάδα των Λύκων Διακοπτού στο γήπεδο των Νικολεΐκω...

Μεγάλη νίκη και πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα του Σκεπαστού  με  4-2 απέναντι στην ομάδα των Λύκων Διακοπτού στο γήπεδο των Νικολεΐκων

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν  του παιχνιδιού προηγήθηκαν  στο 33΄.  Η ομάδα του Σκεπαστού δεν πτοήθηκε, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και σε ένα καθοριστικό χρονικά σημείο στο 43΄ ισοφάρισε ίσα με τον Κώστα Τραγότσαλο.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Χρήστου Μαγούλη μέσα σε διάστημα έξι λεπτών στο 66΄ και στο 72΄ πέτυχαν δύο τέρματα με τον Mάκη Βραχλιώτη το πρώτο με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που έφθασε έτσι συνολικά τα 3 στο πρωτάθλημα, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό προβάδισμα.
Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 81΄ σημειώνοντας το 2-3 αλλά η ομάδα του Σκεπαστού δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μετά από πέναλτι που κέρδισε στο 89΄ και εκτέλεσε ο Περικλής Μηλιάκης σκόραρε κερδίζοντας το ριμπάουντ μετά από την απόκρουση του Παναγιώτη Μυλωνά (τερματοφύλακα και προπονητή του Διακοπτού).

ΠΡΟΖΥΜΟΥΛΗΣ ΛΥΚΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: Mυλωνάς, Μερτής, Θεοφυλακτόπουλος (86΄ Ψυχογιάννης), Σπηλιωτακόπουλος, Λουλάϊ, Κατσίβελος, Ρηγόπουλος, Καλλιμάνης (46΄ Αγγελόπουλος), Γκέργι, Αθ. Ασημακόπουλος, Μπούζι (70΄ Κερτεζίτης)
ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Βαρελάς, Κ. Τραγότσαλος, Ντόκος, Μηλιάκης, Μονοκρούσος, Δραγούτης, Γ. Βορύλας, Μανίκας, Καράμπελας, Βραχιώτης (78΄ Κόρακας), Π. Τραγότσαλος (68΄ Γ. Καζανάς).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Σπεπαστού θα υποδεχθεί την ομάδα  Φλόγα Κάτω Καστριτσίου

Τα αποτελέσματα του Δ΄Ομίλου της Γ΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ
Κεραυνός 2016 – Άνω Καστρίτσι  4-1 (52′ Αβραμόπουλος, 61′, 86′ Γιάχα, 62′ Ηλιού / 74′ Μπαλατής) 
Κεραυνός Σελ. – Άρης Κουνινάς    1-2 (68′ Κιντής / 14′ Μητρόπουλος, 71′ Ασπρούκος)
Δάφνες – Αναγέννηση/Αίας   0-9 (3 Σκούτας, 2 Σκέντζος, 2 Χρ. Χριστόπουλος, Ντοντάι, Ξηρουχάκης)
Ζήρια ΤΑΔ ’93 – Θύελλα Αιγείρας  2-1 (5′, 12′ Λαλιώτης / 36′ Δημόπουλος)
ΑΟ Αβύθου – Εθνικός Αιγίου  3-0  (7′ Αγγελάκης, 39′ Ευθυμίου, 86′ Ψιμούλης)
Λύκοι Διακοπτού – Σκεπαστό 2-4  (33′ Μπούζι, 81′ Κερτεζίτης / 43′ Κ.Τραγότσαλος, 66′ πεν. 72′ Βραχλιώτης, 89′ Μηλιάκης) 
Φλόγα Κ. Καστριτσίου – Φλόγα Ροδιάς  2-0 (59′, 81′ Πίττας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.