HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με όπλο του την άμυνα ο «εξάστερος» καθάρισε τον Ερυθρό Αστέρα

Την τρίτη του νίκη στην Ευρωλίγκα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε πολύ εύκολα του Ερυθρού Αστέρα με 70-59 στο ΟΑΚΑ. Πρώτοι σκό...

Την τρίτη του νίκη στην Ευρωλίγκα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε πολύ εύκολα του Ερυθρού Αστέρα με 70-59 στο ΟΑΚΑ. Πρώτοι σκόρερ για τους "πράσινους" οι Γκιστ (17 π.) και Καλάθης (16 π.)
Από το ξεκίνημα κιόλας του αγώνα, ο Παναθηναϊκός έδειξε τις διαθέσεις του. Παίζοντας εξαιρετική άμυνα και όντας καταπληκτικός κάτω από ρακέτα (9/9 δίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο) έφτασε πολύ άνετα στο 9-4 στο πρώτο πεντάλεπτο αλλά και στο 19-12 στο 8'. Η πρώτη περίοδος έληξε στο 23-14.
Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, οι «πράσινοι» συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Έτρεξε ένα σερί 11-0, μετατρέποντας το 23-14 σε 34-14. Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» ο μόνος που προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω ήταν ένας πρώην «πράσινος», ο Κούζμιτς, ωστόσο ήταν αρκετά μόνος του πολλές φορές.
Για πολλή ώρα η διαφορά δεν έπεφτε από τους 20 πόντους. Κι αυτό στη συνέχεια έπαιξε ρόλο, καθώς ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να χαλαρώσει, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους Σέρβους να μειώσουν τη διαφορά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου στους 9 (60-51). Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Παναθηναϊκός με όπλο του την άμυνα κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση.
Τα δεκάλεπτα: 23-14, 46-25, 61-41, 70-59


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.