HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για την Α.Ε.Καλαβρύτων από τον Ψαθόπυργο

Κακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ήττα για την ομάδα των Καλαβρύτων από τον Ψαθόπυργο με το βαρύ 4-0.  Η ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου, μ...

Κακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ήττα για την ομάδα των Καλαβρύτων από τον Ψαθόπυργο με το βαρύ 4-0.  Η ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου, μια εβδομάδα μόλις από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη στις Καμάρες δεν κατάφερε να αντισταθεί απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για άνοδο. Η Α.Ε.Κ. εκτός από κακή εμφάνιση, ήταν και άτυχη όσον αφορά τα χρονικά σημεία που δέχτηκε τα γκολ, στη λήξκη του πρώτου ημιχρόνου και δύο λεπτά με την έναρξη του δευτέρου.
Τα τέρματα για την ομάδα του Ψαθόπυργου σημείωσαν οι Δημόπουλος στο  45’, ο Μπάρδης, στο 47΄
 ο Φράγκος στο 51’  και ο Μπούρδος στο 65’
Ψαθόπυργος: Καραλής, Παναγόπουλος (65’ Παπαδόπουλος), Αντωνόπουλος (80’ Καραμπούλας), Μπουρνάκας, Στούπας, Μάργαρης, Δημόπουλος, Μόρισσον, Γεράνιος (62' Μπούρδος), Μπαρλής, Φράγγος.
Καλάβρυτα: Λέσης, Δ. Τζόβολος, Αλευρίτης (66’ Γκεράρντ), Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλεξόπουλος, Λιακόπουλος (60’ Γ. Τσαβαλάς), Θ. Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμάνης (46’ Σταθόπουλος) Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.