Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αντεπίθεση της Ν.Δ για "παρανομίες" σε νοσοκομεία

Σειρά δράσεων και επικοινωνιακής αντεπίθεσης, ώστε να θωρακιστούν νομικά εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και να μάθουν οι πολίτες τι γίνεται ...

Σειρά δράσεων και επικοινωνιακής αντεπίθεσης, ώστε να θωρακιστούν νομικά εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και να μάθουν οι πολίτες τι γίνεται μέσα σ'αυτά, αποφάσισε χθες βράδυ ο Τομέας Υγείας της ΝΟΔΕ (Ν.Δ) Αχαίας, που συνεδρίασε σε ξενοδοχείο της Πάτρας, υπό τον επικεφαλή της Γ.Πιρπιρή, παρόντων του βουλευτή Ανδ.Κατσανιώτη, πολιτευτών και του προέδρου της κομματικής οργάνωσης. Γιατροί,από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , νοσηλευτές κ.ά που παρέστησαν, μίλησαν για "αυθαιρεσίες" των διοικούντων, ελείψεις επικινδυνες για τις ανθρώπινες ζωές και χρεοκοπία του ΕΣΥ. 
Μεταξύ άλλων, καθορίστηκε η στήριξη κάθε εργαζόμενου που διώκεται, παραστάσεις διαμαρτυρίας της ΝΟΔΕ σε 6η Υ.ΠΕ και διοικητές νοσηλευτικών μονάδων,εκδήλωση στην Πάτρα με τον Τομεάρχη Υγείας - Βουλευτή Λάρισας Χρ.Κέλλα για το κυβερνητικό πρόγραμμα στην υγεία,ενώ θα υπάρξει δραστηριοποίηση και στον κοινωνικό τομέα,με εθελοντικές αιμοδοσίες ανά το νομό, καθώς και κοινωνικό φροντιστήριο στην Πάτρα.
από:pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.