HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδρίαση Δ.Σ. Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών "ο Ηρακλής"

Συνεδρίασε χθες, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 το Δ.Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών "ο Ηρακλής"  στο Ξενοδοχ...

Συνεδρίασε χθες, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 το Δ.Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών "ο Ηρακλής" στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», για την δρομολόγηση των επόμενων δράσεων του συλλόγου.
Στη συνεδρίασε παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.
Μεταξύ των θεμάτων του Συνδέσμου ήταν η αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Δ. Σ., καθώς και η μερική αναδιάρθρωση ρόλων σε αυτό. Το νέο μέλος του Δ.Σ. είναι ο δεύτερος επιλαχών Βασίλειος Ηλιόπουλος, καθότι ο πρώτος επιλαχών Θεόδωρος Αθ. Αθανασόπουλος τιμητικά φερόμενος – παραμένων στις επάλξεις – παραχωρεί την θέση του στον Βασίλειο Ηλιόπουλο, για να υπάρχει εκπροσώπηση και του Δεσινού στο Δ.Σ., ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Εφόρου. 
Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος, ευχαριστεί τον κ. Θεόδωρο Αθανασόπουλο για την "λεβέντικη στάση του" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Καθήκοντα Αντιπροέδρου αναλαμβάνει επιπρόσθετα και ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος – ιστορικό μέλος του Συνδέσμου – για λόγους λειτουργικής ευελιξίας. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Νικολόπουλος, δήλωσε οτι: "ο Σύνδεσμός Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών, προχωρά δυναμικά μπροστά με πνεύμα αγάπης και συναδέλφωσης. Σε έτερο χρόνο θα ανακοινωθούν και οι τρέχουσες δράσεις μας!"
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς για την παρουσία του στην συνεδρίασε του Συνδέσμου δήλωσε: "Τυχαία η συνάντηση,αλλά και ευχάριστη έκπληξη για μένα, στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ", με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, του Συλλόγου Καμενανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών, που είχαν συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στο φιλόξενο "ΤΙΤΑΝΙΑ". Βρέθηκα μεταξύ των εξαίρετων, μελών του Δ.Σ. και πατριωτών της συνεχούς, εθελοντικής και ανιδιοτελούς, προσφοράς στον τόπο μας και στα χωριά τους και του Εκπρόσωπου της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων-Δροβολοβού. Με δέχθηκαν, με χαρά, στη συνεδρίασή τους και ενημερώθηκα, διά ζώσης και από πρώτο χέρι, για τα θέματα που συζήτησαν και απασχολούν, το Σύλλογο και τα τρία όμορφα χωριά μας. Διαπίστωσα, το εξαιρετικό επίπεδο της συνεδρίασης και την προσπάθεια όλων, να βοηθήσουν τον τόπο τους. Συγχαρητήρια σε όλους και είμαι ενεργός συμπαραστάτης και υποστηρικτής, στον πατριωτικό αγώνα τους όπως πράττω και με τα 66 Καλαβρυτοχώρια μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.