Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Παρέσυρε και εγκατέλειψε κοριτσάκι

Σοβαρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο του Πύργου στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών ένα κοριτσάκι 2,5 ετών οπο...

Σοβαρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο του Πύργου στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών ένα κοριτσάκι 2,5 ετών οποίο παρέσυρε και χτύπησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com το κοριτσάκι ενώ έπαιζε έξω από καταυλισμό, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο το παρέσυρε και το χτύπησε στο ήπαρ και στην συνέχεια το εγκατέλειψε.

Έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού διενεργεί το Α.Τ. Ανδραβίδας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Η Αστυνομία για το συμβάν ανακοίνωσε τα εξής:
«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα στην Ανδραβίδα, οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας δυόμιση ετών, το οποίο έπαιζε εξωτερικά της οικίας του.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός της ανήλικης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται. Ο δράστης αναζητείται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.