HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εικόνες από το τραγικό ατύχημα στον κόμβο της Πούντας

Τις συνθήκες του δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού στον κόμβο της Πούντας και που είχε ως αποτέλ...

Τις συνθήκες του δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού στον κόμβο της Πούντας και που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας εργάτης αλβανικής καταγωγής και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του μοιραίου φορτηγού, εξετάζουν οι αρχές.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Ηλίας Παναγόπουλος, το φορτηγό τύπου 'παπαγάλος' εξετράπη για άγνωστο λόγο από την πορεία του και σύρθηκε για λίγα μέτρα προς στον δρόμο από κάτω, χτυπώντας όμως ακολούθως και στο τοιχίο και γι'αυτό το λόγο και ντελαπάρισε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός από τους επιβαίνοντες. Οι εργασίες στο εργοτάξιο διεκόπησαν μέχρι νεωτέρας.
από: filodimos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.