HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πυρήνες της Φωτιάς: Στόχος μας η εισαγγελέας Τσατάνη

Τ ην εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη κατονομάζουν ως στόχο τους οι Πυρήνες της Φωτιάς, η τρομοκρατική οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη ...

Την εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη κατονομάζουν ως στόχο τους οι Πυρήνες της Φωτιάς, η τρομοκρατική οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για τη χθεσινοβραδυνή έκρηξη στα Εξάρχεια.
Πυρήνες της Φωτιάς: Στόχος μας η εισαγγελέας Τσατάνη
Στην ανακοίνωσή της η οποία δημοσιεύτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η τρομοκρατική οργάνωση, κάνει λόγο για «συμβολική ενέργεια με στόχο μόνο υλικές ζημιές» ενώ προειδοποιούν για νέα χτυπήματα. 
«...η Γ. Τσατάνη αποτελεί μέλος του παραδικαστικού κυκλώματος, που αναλαμβάνει να “εξαφανίζει” δικογραφίες που θίγουν τα συμφέροντα της επιχειρηματικής και πολιτικής μαφίας (με το αζημίωτο βέβαια). Είναι η δικαστική εμπροσθοφυλακή των αφεντικών της».
Η ανακοίνωση κάνει αναφορές στην υπόθεση Βγενόπουλου, στην υπόθεση Βατοπεδίου αλλά και σε εμπλοκή της στη δικογραφία «για τα εξοπλιστικά και τις μίζες του τότε υπουργού Εθνικής Αμύνης Βαγγέλη Μεϊμαράκη» κατηγορώντας την ότι «φρόντισε να “ξεχάσει” να τη στείλει στη Βουλή» με αντάλλαγμα «την τοποθέτηση της κόρης και του άντρα της Τσατάνη ως υποψήφιους βουλευτές στη Ν.Δ. επί προεδρίας Μεϊμαράκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.