HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκη του ΠΑΟ στο Καυτανζόγλειο - Ανάσα για την Τρίπολη - Όλα μηδέν στη Βέροια

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Ηρακλή, στην ...

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Ηρακλή, στην 9η αγωνιστική της Superleague.
Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη που χρειαζόταν, τόσο ψυχολογίας, όσο και βαθμολογικά, για να πάει στο «Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι και να διεκδικήσει στα ίσα το Πρωτάθλημα.
Πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος αλλά χωρίς να σκοράρει. Ο Στραματσόνι πέρασε στην αναμέτρηση τον Εμποκού για να κάνει πιο επιθετικό το παιχνίδι και τα κατάφερε. Στο 58’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει. Μπορεί να μην τελείωσε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, αλλά ο Λέτο πέτυχε το γκολ με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Ο Αργεντινός έδωσε στον Μπεργκ εκείνος έχασε το κοντρόλ (δεν ήταν στη μέρα του ο Σουηδός), μπήκε ο Μπαρτολίνι στη μέση, ο οποίος μπερδεύτηκε με τον Περνίς, μπήκε στη φάση ο Λέτο και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, για να κάνει το 1-0. Στο 62’ οι «Πράσινοι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με την «χρυσή» αλλαγή του Ιταλού, τον Εμποκού. Έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και μπήκε μέσα, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το 2-0.
Ο Ηρακλής όμως, παρόλο που έχανε με 2- 0 δεν παράτησε το παιχνίδι, χάνοντας μια κλασσική ευκαιρία να μειώσει σε 2-1, όταν ο Κυνηγοπουλος και ο Πασσάς συνδυάστηκαν ωραία, με τον Κυνηγόπουλο να κάνει ένα σουτ από κοντά και να στέλνει την μπάλα άουτ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: (Στραματσόνι) Στιλ, Χουχούμης  (55' Εμποκο), Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ρέις, Λουντ (83' Μ'ιγγος), Μέστο, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Λέτο (67' Ιμπάρμπο), Μπεργκ.
ΗΡΑΚΛΗΣ: (Αμανατίδης) Πέρνις, Σαραμαντάς, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (76' Αγγελόπουλος), Ρούσσος, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Βοσνακίδης, Κούρος (46' Πασσάς), Λάμπρου (78' Κυνηγόπουλος).

Νίκη-ανάσα για τον Αστέρα
Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε δύσκολα τον Λεβαδειακό με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Super League και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 9΄ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Φερνάντες που βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, νίκησε τον Ναμάσκο και έκανε το 1-0.
Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 15΄είχε μία διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Ζεζίνια βρήκε με μια ωραία κάθετη τον Μάντζιο, αλλά ο Ντοναρούμα νίκησε τον Έλληνα επιθετικό και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Από την εκτέλεση του, η μπάλα έφτασε στον Τόνι Σίλβα, η προβολή του όμως από την μικρή περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 22΄ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 2-0, καθώς ο Φερνάντες βρέθηκε ξεχασμένος μέσα στην περιοχή, η μπάλα μετά από κόντρες στον Γιακουμάκη και τον Τσιλιανίδη πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, αλλά ο Ουόν απομάκρυνε πάνω στη γραμμή!
Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ, Ευαγγέλου, Γιαννούλης, Χαμντανί, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φερνάντες (85΄Ντουντού), Καλτσάς (70΄Κώτσιρας), Φαρίνια (73΄Ιωαννίδης)
Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μαχαίρας, Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (80΄Καλτσάς), Μαχαίρας (66΄Βασιλείου), Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα (85΄Καραμπουέ), Γιακουμάκης, Μάντζιος


Μηδέν... εις το πηλίκο για Βέροια και Πλατανιά
Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί εύκολα, Βέροια και Πλατανιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ, με τις φάσεις στις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Στην 15η θέση με μόλις 6 βαθμούς έπεσε η Βέροια ενώ στην 8η με 9 βαθμούς ανέβηκαν οι Κρητικοί.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Βέροια: Λόπεζ, Μαλόν, Καλί, Ασίγμπα, Σισόκο, Λινάρδος, Άρσε Λαταπί, Βασιλαντωνόπουλος (Ναβαλόφσκι 86'), Σίσι (Μελίσσης 90+2), Μεληκιώτης (Χαροντάκης 82'), Βίτι
Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Γκνίανιτς (Τσουράκης 63'), Μενδρινός, Μουνάφο, Γουνδουλάκης (Ντεβέσα 78'), Μανούσος (Στανισάβλιεβιτς 64΄), Γιακουμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.