HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Και με... δέκα κερδίζει!

Χωρίς τον Σενεγαλέζο Ντιούφ και με δέκα παίκτες από το 28΄, λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της Γιάννη Λέση η Α.Ε.Καλαβρύτων έδειξε χαρα...

Χωρίς τον Σενεγαλέζο Ντιούφ και με δέκα παίκτες από το 28΄, λόγω αποβολής του τερματοφύλακά της Γιάννη Λέση η Α.Ε.Καλαβρύτων έδειξε χαρακτήρα και με δύναμη την έδρα της επικράτησε της ομάδας από το Δρέπανο με 2-0.
Η Α.Ε.Κ. παρά το γεγονός οτι έπαιζε με παίκτη λιγότερο είχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα την πρωτοβουλία με απλό και ομαδικό ποδόσφαιρο και κυρίως χωρίς να αγχωθεί όσο περνούσε η ώρα χωρίς να σημειώσει κανένα τέρμα. Εκεί τη λύση για την ομάδα του Νίκου Γιαννόπουλου, έδωσε  ο Θόδωρος Αναγνωστόπουλος που πέτυχε δύο τέρματα  στο 72΄ και στο 81΄, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα των Καλαβρύτων.
Αξίζει να σημειωθεί οτι την θέση του τερματοφύλακα Γιάννη Λέση που αποβλήθηκε στο 28΄πήρε ο  μικρός Γ. Τσαβαλάς μόλις 17 ετών που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ένωσης και το νέο... αίμα των Καλαβρύτων! 
Για την ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων αγωνίστηκαν: Λέσης, Θανόπουλος, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος (84΄ Μπαχάς), Κουτρουμάνης (28΄ Ν. Τσαβαλάς), Αλευρίτης, Θ. Αναγνωστόπουλος (82΄ Γ. Τσαβαλάς), Γ. Αναγνωστόπουλος, Σταθόπουλος

Tα αποτελέσματα του Β Ομίλου της Β΄Κατηγορίας ΕΠΣΑ
Αναγέννηση Ψαθ.-Δήμος Διακοπτού (αναβλήθηκε)
Αστήρας Τέμενης-Ποσειδώνας (αναβλήθηκε)
Καλάβρυτα-Δρέπανο 2-0
Ψηλαλώνια-Δόξα Ελαιώνος 1-0 
Πάτρα 2005 A.E.-Δαβουρλής K. 92 0-1
Αετός Πατρών-Αετός Ρίου, 2-0
Μέγας Δικέφαλος-Ακράτα 2-2
Αχιλλέας Καμαρών-Φοίνικας Σαλμενίκου 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.