HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Π.Ε.Δ. Δ.Ε: Σεμινάρια για υπαλλήλους Δήμων Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος (Π.Ε.Δ. Δ.Ε), στην προσπάθεια της να συμβάλει στην πληρέστερη και αμεσότερη ενημέρωση – επι...

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος (Π.Ε.Δ. Δ.Ε), στην προσπάθεια της να συμβάλει στην πληρέστερη και αμεσότερη ενημέρωση – επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, διοργανώνει και υλοποιεί δυο σεμινάρια με θέμα :
Το νέο Θεσμικό Πλαίσιο Ανάθεσης ,Σύναψης και Εκτέλεσης ‘ Δημοσίων Συμβάσεων’ Για Αγαθά, Υπηρεσίες, Μελέτες & Έργα Σύμφωνα με τον Νόμο 4412/ 2016 – ΦΕΚ Α’ 147/08.08.2016
Το πρώτο σεμινάριο που αφορά τους Υπαλλήλους των Δήμων Π.Ε Αχαΐας και Ηλείας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 08:30 έως 16:30 στο Επιμελητήριο Αχαΐας στην Πάτρα ( Μιχαλακοπούλου 58).
Το δεύτερο σεμινάριο που αφορά τους Υπαλλήλους των Δήμων Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 08:30 έως 16:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παραρτήματος της ΠΕΔ.ΔΕ , Π.Ε Αιτωλ/νιας στο Μεσολόγγι, ( Μαυροκορδάτου 5, 1ος όροφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.