Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγχαρητήριο μήνυμα Παγκαλαβρυτινής Ένωσης προς τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας και στην Πρόεδρό του κας Κα...

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας και στην Πρόεδρό του κας Κατερίνας Ασημακοπούλου, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δήμος Βαρβιστιώτης και το Δ.Σ. της Ένωσης.
Η επιστολή έχει ως εξής:
Αγαπητή Κυρία Πρόεδρε
Και αγαπητά νέα μέλη του ΔΣ 
Του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας
Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιβεβαίωση σε όλους σας, της πίστης των μελών του Ιστορικού Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας και της εμπιστοσύνης που σας δόθηκε για την συνέχιση της εξαιρετικής πορείας του Συλλόγου.
Η Παγκαλαβρυτινή Ένωση όπως γνωρίζεται, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, έχει αγαστή και εξαιρετική συνεργασία μαζί σας με ουσιαστικά και ελπιδοφόρα αποτελέσματα για την  διατήρηση της ιστορικής μνήμης και την ανάδειξη του Τόπου μας της περιοχής των Καλαβρύτων.
Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα εξελιχθεί δυναμικά και θα δώσουμε νέα δυναμική πνοή στην ανατέλλουσα δύναμη της «Καλαβρυτινής Συλλογικής Έκφρασης» η οποία κάθε χρόνο και ισχυρότερα αναδεικνύει την ιστορική, μαρτυρική και ποιοτική διαδρομή του Καλαβρυτινού χώρου, όπου και αν δραστηριοποιείται.
Και πάλι θερμά συγχαρητήρια.
Για την Παγκαλαβρυτινή Ένωση
Δημήτριος Βαρβιτσιώτης
Πρόεδρος ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.