Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Εντείνονται οι αντιδράσεις κατά των πλειστηριασμών

Ε ντείνονται οι αντιδράσεις κατά των πλειστηριασμών, που γίνονται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας. Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα πληθαί...

Εντείνονται οι αντιδράσεις κατά των πλειστηριασμών, που γίνονται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας. Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα πληθαίνουν οι φορείς που διαμαρτύρονται κατά των πλειστηριασμών. Στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο της Πάτρας προκειμένου να μην εκδικαστούν υποθέσεις πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας συμμετέχει και ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας. Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:
Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία
Τις τελευταίες ημέρες η χώρα αναστενάζει στα Ειρηνοδικεία. Εκατοντάδες πολίτες, έχοντας απέναντί τους τα ΜΑΤ, παλεύουν να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις αφορούν ακόμη και την πρώτη τους κατοικία. Και δεν πρόκειται για βίλες ή μεζονέτες «αμετανόητων κακοπληρωτών» των πλούσιων προαστίων της Αθήνας. Αντίθετα, αφορούν ακίνητα σε λαϊκές συνοικίες, όπως Νίκαια, Περιστέρι, Λαύριο, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στην πόλη μας και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Οι συμπολίτες μας δεν μπορούν πια να ανταποκριθούν στα δάνειά τους, γιατί τους πέταξαν στην ανεργία ή απολύθηκαν από την εργασία τους λόγω της κρίσης. Οι αυταπάτες και τα ψέματα τελείωσαν. Το μνημονιακό καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι πρόθυμοι που το υπηρετούν φέρνουν τη λαϊκή οικογένεια, αλλά και μεγάλο μέρος του λαού αντιμέτωπο με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών, των εξώσεων και των διακοπών ρεύματος. Προσπαθούν να γυρίσουν το ρολόι της ιστορίας στο μεσαίωνα. Η ανθρώπινη ύπαρξη και τα κοινωνικά αγαθά μετατρέπονται σε αναλώσιμα και εμπορεύσιμα αντικείμενα.
Θα μείνουμε παθητικοί θεατές ή θα διεκδικήσουμε το δικαίωμα στη ζωή και στην εργασία, που μας κλέβουν οι οικονομικοί εκτελεστές (κεφάλαιο, ΔΝΤ, Ε.Ε., τραπεζίτες) βάσει οργανωμένου σχεδίου;
Ο ΣΕΒ εξαγγέλλει τα μέτρα και οι κυβερνώντες τα ψηφίζουν στη Βουλή «καταγγέλλοντας» ταυτόχρονα τους ξένους τοκογλύφους! Ο λαός τους έχει πάρει πια χαμπάρι. Το καθεστώς της επιτροπείας μπορεί να ανατραπεί, αν καταφέρουμε να οργανώσουμε την αντίστασή μας. Το ζήτημα της κατοικίας μάς αφορά όλους. Μόνο με την παρουσία μας μπορούμε να ακυρώσουμε τους πλειστηριασμούς.
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ!!
Όλες/οι κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ στις 15:30΄ μ.μ. στο ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ της ΠΑΤΡΑΣ.
Μακριά τα κοράκια από τη λαϊκή κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.