HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων στις Κορφές

Α νακοίνωση για την παρουσία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβύτων στην τελετή ενταφιασμού των οστών του ήρωα καταδρομέα Σωτηρίου Τζουρά στις ...

Α νακοίνωση για την παρουσία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβύτων στην τελετή ενταφιασμού των οστών του ήρωα καταδρομέα Σωτηρίου Τζουρά στις Κορφές Καλαβρύτων εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία μεταξύ άλλων στηλιτεύουν την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά. 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 9-10-2016 στο Δ.Δ Κορφών του Δήμου Καλαβρύτων, η διακομιδή των οστών , του ήρωα συμπατριώτη μας Σωτήρη Τζουρά, που το 1974 μετά την εισβολή των Τουρκικών στρατευμάτων, θυσιάστηκε για την πατρίδα και την λευτεριά της Κύπρου .
Ο Σύριζα Καλαβρύτων συμμετείχε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε με τον βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Ριζούλη, τον συμπολεμιστή του εκλιπόντα Βουρλιόγκα Γιώργο και τον Κώστα Κακκαβά της τοπικής ο.μ Καλαβρύτων.
Μελανό σημείο σε όλη την εκδήλωση ήταν η παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Θεωρούμαι απαράδεκτο να εξισώνονται τα θύματα με τους θύτες. Αυτοί που άνοιξαν τον δρόμο στην Τουρκική εισβολή με το φασιστικό πραξικόπημα εναντίον του προέδρου Μακαρίου, να παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις για τα θύματα των εγκληματικών πράξεων τους .Ας γίνει η θυσία του ήρωα συμπατριώτη μας Σ. Τζουρά , φάρος ανδρείας και αυταπάρνησης για τις επόμενες γενιές .

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.