Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κορυφή ο ΠΑΟ... οφσάιντ ο ΠΑΟΚ

Μπεργκ και Λεντέσμα τον κρατούν στην... κορυφή! Ο Μπεργκ με γκολ... από τα αποδυτήρια «άνοιξε» το σκορ για τον Παναθηναϊκό απέναν...


Μπεργκ και Λεντέσμα τον κρατούν στην... κορυφή!
Ο Μπεργκ με γκολ... από τα αποδυτήρια «άνοιξε» το σκορ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Αστέρα, ενώ από το σημείο του πέναλτι ο Λεντέσμα (δις) διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με το οποίο το «τριφύλλι» παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Μείωσε ο Αστέρας με τον Ιωαννίδη από το σημείο του πέναλτι (67’). Με δέκα παίκτες ο Αστέρας από το 55΄ λόγω της αποβολής του Φαρίνα. Αναγκαστική αλλαγή για τον Κουλιμπαλί στο 5’.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί (10’ Ρέις), Ιβανόφ (70’ Μολέδο), Κουτρουμπής, Χουλτ, Λεντέμα, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο (77’ Εμποκού), Μπεργκ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ελευθερόπουλος): Κοσίσκι, Ίγκορ, Κουρμπέλης, Μπέρτος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (61’ Στανισάβλιεβιτς), Φαρίνα, Μάσα (46’Τσιλιανίδης) , Ιωαννίδης (75’ Γκοντό)

"Πιάστηκε"... οφσάιντ ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στη Βέροια, είδε τον βοηθό να του ακυρώνει καθαρό γκολ του Περέιρα και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα γκελάροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, καθώς εκτός από τον Λέο Μάτος, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης, άφησε εκτός βασικού σχήματος τους Γιώργο Τζαβέλλα, Χοσέ Κάνιας και Τζάλμα Κάμπος, οι οποίοι ήταν βασικοί στα περισσότερα ματς.
Η φάση που έκρινε το παιχνίδι ήρθε στο 44΄, όταν ο Περέιρα βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ, αλλά ο πρώτος βοηθός τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Ο Αργεντινός πάντως, καλυπτόταν ξεκάθαρα από δύο αμυντικούς της Βέροιας!
ΒΕΡΟΙΑ: (Θωμάς Γράφας), Λόπεθ, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Κάλι, Μάλον, Μπαλάφας, Άρτσε (83΄Παπαστεριανός), Μεληκιώτης (59΄Χαροντάκης), Βίτι (66΄Σισίνιο), Βασιλαντονώπουλος, Καπετάνος
ΠΑΟΚ: (Βλάνταν Ίβιτς), Γλύκος, Λέοβατς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης (74΄Κουλούρης), Ροντρίγκες (46΄Τζάλμα), Αθανασιάδης, Περέιρα (62΄Μπίσεβαρ)


Φοβήθηκαν να “Χ”άσουν Πλατανιάς και Παναιτωλικός
Σε ένα κακό ποιοτικά ματς, οι δυο ομάδες αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αποφάσισαν να μη χάσουν με το 0-0 να είναι απόλυτα δίκαιο. Ο Πλατανιάς, μια από τις τέσσερις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος (2Ν-1Ι), υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό (1Ν-1Ι-1Η) στα «Περιβόλια».

"Πάνθηρας" (και) στο Καυτατζόγλειο!
Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, καθώς απέδρασε από το «Καυταντζόγλειο» με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Αυτό ήταν το τρίτο τρίποντο για τους «κυανέρυθρους» που έφτασαν τους εννέα βαθμούς, ενώ ο «Γηραιός» παρότι πάλεψε για θετικό αποτέλεσμα παρέμεινε στους δύο πόντους που «τσίμπησε» κόντρα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ εκτός έδρας.

φωτογραφικό πρακτωρείο: INTIMEsports photo agency
Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.