HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραιτήθηκε μια μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 88-63. Ο σ...

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραιτήθηκε μια μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 88-63. Ο σύλλογος έκανε δεκτή την παραίτησή του και ψάχνει άμεσα τον αντικαταστάτη του

Χωρίς προπονητή έμεινε ο Παναθηναϊκός Superfoods, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης υπέβαλλε την παραίτησή του, έχοντας διαφωνήσει με την διοίκηση, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, με 88-63, στο ΣΕΦ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αρνήθηκε να έρθει προπονητής από το NBA, για να στελεχώσει το τεχνικό τιμ, όρος που υπήρχε στο συμβόλαιο του Πεδουλάκη το καλοκαίρι, αλλά μέχρι και σήμερα δεν είχε προχωρήσει. Όπως φαίνεται, τέθηκε ξανά το θέμα για Αμερικανό προπονητή και όπως φαίνεται ο «Άρτζι» δεν το δέχτηκε. Έτσι υπέβαλλε την παραίτησή του και η διοίκηση του Παναθηναϊκού την έκανε δεκτή.

Οι «Πράσινοι» έκαναν δεκτή την παραίτησή του και ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά για την ανεύρεση νέου τεχνικού, που πρέπει να γίνει άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.