HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγχωτική πρόκριση για την Παναχαϊκή στην Πύλο

Α ν και καλύτερη η Παναχαϊκή στην Πύλο, με κατοχή μπάλας, περισσότερες ευκαιρίες, ένα γκολ που ακυρώθηκε και ένα δοκάρι, κατάφερε να κάμ...

Αν και καλύτερη η Παναχαϊκή στην Πύλο, με κατοχή μπάλας, περισσότερες ευκαιρίες, ένα γκολ που ακυρώθηκε και ένα δοκάρι, κατάφερε να κάμψει τελικά την αντίσταση του Τσικλητήρα στη διαδικασία των πέναλτι, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1.
Το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση για να πάρουν τελικά οι «κοκκινόμαυροι» την πρόκριση με 3-1 στα πέναλτι αφού ο τερματοφύλακας Βασίλης Σούλης με εξαιρετικές επεμβάσεις απέκρουσε δυο πέναλτι των γηπεδούχων.
Ο Λυμπέρης Στεργίδης «έλυσε το γόρδιο δεσμό» για τους Πατρινούς στο 80′ και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα έπαιρνε την πρόκριση στην κανονική διάρκεια, ήρθε η άμεση απάντηση του Γραμματικόπουλου στο 84′.
Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι, όπου ο πορτιέρο Βασίλης Σούλης δικαιωματικά κέρδισε τον τίτλο του MVP με τις σωτήριες επεμβάσεις του.
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα την ομάδα του Αιολικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.