HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προκαταρκτική εξέταση για τα χημικά στην πορεία των συνταξιούχων

Τ η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη χρήση χημικών σε πορεία συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας διέταξε η Γενική Αστυνομ...

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη χρήση χημικών σε πορεία συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το περιστατικό. 
Νωρίτερα σήμερα, τη δυσφορία του εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Τόσκα και του ζήτησε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα. Λίγη ώρα αργότερα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την «περιορισμένη χρήση χημικών». Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε ότι δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζόμενων και συνταξιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.