HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ισοπαλία με... κέρβερο τον Τζόβολο

Σε ένα παιχνίδι που άφησε γλυκόπικρα συναισθήματα η ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή τη...

Σε ένα παιχνίδι που άφησε γλυκόπικρα συναισθήματα η ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή της Δόξας Ελαιώνα. Η ομάδα από τα Καλάβρυτα δικαιούταν ακόμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης, αν και στην αρχή δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα και κινδύνεψε αρκετά.
Ωστόσο έχοντας ως ηγετική μορφή τον Θύμιο Τζόβολο, ο οποίος επωμίστηκε χρέη τερματοφύλακα, λόγω της τιμωρίας του βασικού κίπερ, Γιάννη Λέσση, κατάφερε να αποκομίσει έναν σημαντικό βαθμό για την συνέχεια της πορείας της ομάδας και θα μπορόυσε να κερδίσει το "τριποντο" όντας καλύτερη στο β΄ημίχρονο.
Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν οι: Τζόβολος Θύμιος, Τζόβολος Διονύσης (80΄ Κουτρουμάνης Θεόδωρος), Αλεξόπουλος Χρύσανθος, Παπαγεωργίου Νίκος, Κανελλόπουλος Ηλίας, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Αλευρίδης Νίκος (85' Αντωνόπουλος), Σταθόπουλος Ανδρέας, Θανόπουλος Βασίλης, Αναγνωστόπουλος Γιώργος (86' Μπερτσουκλής Γιώργος) και Ντιούφ.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Ποσειδών Πάτρας-Αετός Πατρών 0-2
Δόξα Ελαιώνος-Καλάβρυτα 0-0
Φοίνικας Σαλμενίκου-Αναγέννηση Ψαθόπυργου 1-2
Ψηλαλώνια-Αστήρ Τέμενης 1-2
Δρέπανο-Πάτρα 2005 2-4
Δήμος Διακοπτού Α.Ο.-Μέγας Δικέφαλος 0-0
Αετός Ρίου-Αχιλλέας Καμαρών 4-1
Δαβουρλής K. 92-Ακράτα σε εξέλιξη
Βαθμολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.