HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Εθνική Ελλάδος πήρε τη νίκη με... εντολή Σκίμπε (BINTEO)

Η Εθνική Ελλάδος πήρε τη νίκη με... εντολή Σκίμπε που έστειλε τον Σταφυλίδη στην εκτέλεση του φάουλ για το 2-0 στο Ταλίν της Εσθονίας...

Η Εθνική Ελλάδος πήρε τη νίκη με... εντολή Σκίμπε που έστειλε τον Σταφυλίδη στην εκτέλεση του φάουλ για το 2-0 στο Ταλίν της Εσθονίας και έκανε το 3/3 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Σημαντική νίκη για την «γαλανόλευκή» που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με το Βέλγιο.
Κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο από τους διεθνείς με τον Τοροσίδη να ανοίγει το σκορ και τον Σταφυλίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς
Η Εθνική Ελλάδος βγήκε στην «Λε Κοκ Αρένα» με γκολ από τα αποδυτήρια. Με την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού η Εθνική μας ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» από εκτέλεση κόρνερ του Πέτρου Μάνταλου, πήδησε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ακσαλού για το 1-0.
Το παιχνίδι ενώ φάνηκε να ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για την Εθνική μας Ομάδα δεν συνεχίστηκε έτσι, τουλάχιστον στο θέμα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, στο 7’ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε λόγω μυϊκού τραυματισμού, με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να παίρνει τη θέση του και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 18’ αποχώρησε και Βασίλης Τοροσίδης με τον Μάριο Οικονόμου να τον αντικαθιστά!
Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές «μπλόκαραν» την Εθνική Ελλάδος που δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία . Οι γηπεδούχοι, είχαν διαστήματα που μας πίεσαν αρκετά και δημιούργησαν επιθέσεις, όμως η άμυνα μας καθάρισε, όσες περιπτώσεις χρειάστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Εσθονοί βγήκαν με επιθετικές διαθέσεις, όπως ακριβώς ολοκλήρωσαν και το πρώτο 45λεπτό. Η Εθνική μας έμενε πίσω και προσπαθούσε να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Στο 60 από εκτέλεση φάουλ η Ελλάδα έκανε το 2-0. Συγκεκριμένα το φάουλ το κέρδισε ο Μπακασέτας στα 25 μέτρα από την εστία, Μήτρογλού και Ταχτσίδης πήραν θέση πάνω από την μπάλα για να σουτάρουν με το αριστερό, όμως με εντολή Σκίμπε, ο Σταφυλίδης εκτέλεσε απευθείας για το 2-0!
Στην συνέχεια οι διεθνείς μας προσπάθησαν να κρατήσουν περισσότερο μπάλα στα πόδια τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μάνταλου στο 78’. Ο άσσος της ΑΕΚ έπιασε ένα σουτ από τα 30 μέτρα, όμως η μπάλα σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Ακσαλού και το 2-0 παρέμεινε. Οι Εσθονία πίεσε πολύ στο τελευταίο δεκάλεπτο να μειώσει στο σκορ, όμως ο Ορέστης Καρνέζης με την ψυχομένη Ελλινική άμυνα κράτησαν το μηδέν. 2-0 υπέρ της Εθνικής μας το τελικό σκορ που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μαζί με το Βέλγιο.

Οι συνθέσεις:
Εσθονία: (Ρέιμ) Ακσαλού, Ντμίτριεβ, Μαρίν, Ζένψοβ, Βασίλιεφ, Κλαβάν, Λουτς, Μέτς, Καλάστε, Μπαρανόβ, Τενίστε
Ελλάδα: (Σκίμπε) Καρνέζης, Μανιάτης(18' Οικονόμου), Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Καρέλης, Μήτρογλού Μπακασέτας, Τοροσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος(6' Ταχτσίδης), Σταφυλίδης

Αποτελέσματα ομίλου:
Γιβραλτάρ – Βέλγιο 0-6
Βοσνία – Κύπρος 2-0

Βαθμολογία Ομίλου:
1) Βέλγιο 9
2) Ελλάδα 9
3) Βοσνία 6
4) Εσθονία 3
5) Κύπρος 0
6) Γιβραλτάρ 0

Φωτογραφίες: φωτογραφικό πρακτορείο intime



Ανδρέας Ζέρβας 





All Goals & highlights – Estonia 0-2 Greece 10... από mohtv
Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.