HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Aνασχηματισμός προ των πυλών

Γ ια την ανάγκη ενός δομικού ανασχηματισμού, όταν αυτός γίνει, έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον Real F...

Για την ανάγκη ενός δομικού ανασχηματισμού, όταν αυτός γίνει, έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον Real FM και φέρνοντας έτσι πιο κοντά τις εξελίξεις για το κυβερνητικό σχήμα της επόμενης περιόδου.
«Δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή για το πότε θα γίνει, ανασχηματισμός, κάποια στιγμή θα γίνει. Εχει αναγγελθεί από τον Πρωθυπουργό και παλιότερα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει, κανένας ανασχηματισμός δεν ανακοινώνεται από πριν» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πρόσθεσε ότι η ίδια εκτιμά πως υπάρχει ανάγκη για έναν δομικό ανασχηματισμό, με ενδεχόμενες παρεμβάσεις στις αρμοδιότητες υπουργείων, στον τρόπο με τον οποίο έχουν συσταθεί τα υπουργεία μέχρι σήμερα.
Για τη στάση της αντιπολίτευσης στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία και την αντιπολίτευση να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Είναι μια ευκαιρία να συμφιλιωθεί η Νέα Δημοκρατία με την πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.