HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη νίκη στο 96΄για τον Ολυμπιακό - Όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου δυόμιση ώρες για να ολοκληρωθεί ένα από τα καλύτερα ντέρμπι, αφού είχε τρεις διακοπές,  λόγω των δεκάδων ...

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου δυόμιση ώρες για να ολοκληρωθεί ένα από τα καλύτερα ντέρμπι, αφού είχε τρεις διακοπές,  λόγω των δεκάδων καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι των Πειραιωτών, μετά τα δύο γκολ της ομάδας τους και με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου για δέκα λεπτά και για άλλα τόσα στο φινάλε. Ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής (2-1) στην επική «μονομαχία» με τον ΠΑΟΚ, με τον καλύτερό του παίκτη στη σεζόν, Λούκα Μιλιβόγεβιτς, να χτυπάει στο 96΄λεπτό.   Με την νίκη αυτή οι ερυθρόλευκοι παραμείνουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, στο +7 από τον «δικέφαλο» και στο +5 από τον Παναθηναϊκό (που παίζει τη Δευτέρα, στη Βέροια). Ο μοιραίος Βαρέλα άνοιξε το σκορ στο 5’, για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς,  αλλά πέτυχε αυτογκόλ στο 25’. Το παιχνίδι είχε πάρα πολλές ευκαιρίες για πολλά τέρματα.
Κίτρινες κάρτες: 42' Βιάνα, 44' Μιλιβόγιεβιτς, 45'+3' Φιγκέιρας, 88' Μποτία (Ολυμπιακός) - 32' Κάνιας, 45'+3' Ροντρίγκες (ΠΑΟΚ)
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης (90'+7' Καμπιάσο), Ελιουνούσι, Μάρτινς, Βιάνα (46' Ελαμπντελαουί), Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε (85' Καρντόσο).
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς (81' Κρέσπο), Κάμπος, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Σάκχοβ (74' Μπίσεσβαρ), Αθανασιάδης, Βαρέλα, Κάνιας (46' Χαρίσης).
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)

"Έκλεψε" το τρίποντο ο Ατρόμητος!
Ο Ατρόμητος πέρασε από το Καυτατζόγλειο επικρατώντας του Ηρακλή με 2-1 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ. Με πέναλτι... παρωδία άνοιξαν τον σκορ οι Περιστεριώτες.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Το δεύτερο 45λεπτό έκρυβε αρκετές συγκινήσεις, ιδιαίτερα από το 70 και μετά.
Αρχικά στο 77’ ο διαιτητής Τίκας στο έδωσε ένα πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου που θα το συζητάμε για καιρό. Ο Στόιτσεφ έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή του Ηρακλή και ο Ούμπιτες βγήκε στην πλάτη του για να πάει την μπάλα. Χωρίς να το θέλει ο Στόιτσεφ στην κίνηση πάνω πάτησε τον συμπαίκτη του με αποτέλεσμα και οι δύο να βρεθούν στο χορτάρι μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Ο Διαιτητής Τίκας αντί να αφήσει να συνεχιστεί το παιχνίδι έδωσε πέναλτι . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ούμπιδες και βρήκε δίχτυα για το 1-0 υπερ του Ατρόμητου. Στο 84’ ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Λουκίνα όπου από γύρισμα του Πασά δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά ο Ατρόμητος απάντησε με τον Τόνσο παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα. Ο Στόιτσεφ έφυγε στην αντεπίθεση και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Τόνσο, που πέρασε τους... πάντες και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 υπέρ του Ατρόμητου.
Ηρακλής (Γιάννης Αμανατίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ιντζόγλου, Ρούσσος, Μοντέριο, Λεοζίνιο, Λουκίνας, Λάμπρου.
Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Λημνιός, Τόνσο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος.

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το τρίποντο ο Λεβαδειακός

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Λεβαδειακός κόντρα στον αξιόμαχο Παναιτωλικό και ανέβηκε στην 11η θέση φτάνοντας τους 7 βαθμούς. Γιακουμάκης και Σίλβα τα γκολ των "βοιωτών" ενώ για τον Παναιτολικό μείωσε ο Μαρκόφσκι με πέναλτι. Στην 9η θέση με 8 βαθμούς παρέμεινε η ομάδα του Αγρινίου.
Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιαζές (Τριποτσέρης 90+2), Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Σίλβα, Ζεζίνιο (Μπελγαζουάνι 7') , Γιακουμάκης, Μάντζιος
Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Ροντρίγκεζ, Κούσας, Ρόχα (Κουτρουμάνος 58'), Μάκος, Γκόμεζ, Βάρντα (Μαρκόφσκι 68'), Λεντέσμα (Φερέιρα 72), Μπάουκε, Τομανέ

Πάρτι του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες»
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόντε, ο οποίος έκανε χατ τρικ ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε την ΑΕΛ με 4-0 στους «Ζωσιμάδες» για την 8η αγωνιστική της Super League και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης (75΄Κούτρης), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ναδάλες, Ζάιρο (69΄Μαμπουλού), Γιάκος (77΄Δώνης), Κόντε
ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (58΄Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Φάρκας, Ουρτάδο, Ναβάρο (Κόντορ), Φατιόν, Γκόλιας, Ντοντό, Ντέλετιτς (46΄Αβραάμ), Ναζλίδης

Φωτογραφικό πρακτορείο: INTIMEsports

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

Χωρίς αντικλείδι η ΑΕΚ - Mε... φόρα η Ξάνθη - Πολύ κακός ο Αστέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.