HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Επανεκλογή Τσίπρα με ποσοστό 93,54%

Με το συντριπτικό ποσοστό 92,39% επανεξελέγη στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά το 2ο συνέδριο του κόμματος. Σύ...

Με το συντριπτικό ποσοστό 92,39% επανεξελέγη στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά το 2ο συνέδριο του κόμματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε σύνολο 2.926 συνέδρων ψήφισαν 2.758.
Σύμφωνα με την εφορευτική επιτροπή του συνεδρίου, για την εκλογή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε σύνολο συνέδρων 2.926 ψήφισαν 2.758 από τα οποία έλαβαν:
Αλέξης Τσίπρας: 2.548
Λευκά: 176
Ακυρα: 34
Ο Αλέξης Τσίπρας επανεκλέγεται πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 93,54% επί του συνόλου των εγκύρων (92,39% επί του συνόλου των ψηφισάντων).   
Οι ψηφοφορίες για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο Ταε Κβο Ντο.  
Ο σύνεδροι ψήφισαν σε τρεις κάλπες: για πρόεδρο (σ.σ. μοναδικός υποψήφιος ήταν ο κ. Τσίπρας), για Κεντρική Επιτροπή και Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς επίσης και για την Περιφερειακή Συγκρότηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, τα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, όπως θα προκύψουν αφού θα έχουν ληφθεί υπόψη και οι ποσοστώσεις που αποφασίστηκαν στο συνέδριο.
Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσήλθε να ψηφίσει λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι και εν συνεχεία είχε σύντομη κουβέντα με συνέδρους που βρίσκονταν κι εκείνοι στις κάλπες εκείνη την ώρα.
Οι υποψήφιοι για την ΚΕ ειναι 419 και θα εκλεγούν 151. Ο κάθε σύνεδρος έχει δικαίωμα να βάλει μέχρι 45 σταυρούς. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή μπαίνουν μέχρι 2 σταυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.