Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Πάνω από 400 συμπατριώτες μας εξέτασαν οι Καλαβρυτινοί Ιατροί

M ε μεγάλη προσέλευση περισσοτέρων από 400 συμπατριωτών μας από την ευρύτερη περιοχή της Δάφνης ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα ...

Mε μεγάλη προσέλευση περισσοτέρων από 400 συμπατριωτών μας από την ευρύτερη περιοχή της Δάφνης ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το διήμερο ιατρικών εξετάσεων στις 14 και 15 Οκτωβρίου, που οργανώθηκε απο την Επιστημονική Εταιρεία Καλαβρυτινών Ιατρών "Ο Μελάμπους". 
Τις ιατρικές εξετάσεις πραγματοποίησαν γιατροί Καλαβρυτινής καταγωγής απο 8 ειδικότητες.
Στις 14 Οκτωβρίου εξετάστηκαν οι μαθητές του νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου σχολείου απο την παιδίατρο κ.  Μαΐλη Λιάνα ενώ εξέτασαν μεγάλο αριθμό κατοίκων ο Νεφρολόγος κ. Ζηρογιάννης Παναγιώτης, ο Δερματολογος κ. Γιαννόπουλος Πέτρος, η Παθολόγος κ. Μποτή Γιαννοπούλου Ευγενία και η Παθολόγος Σπηλιοπούλου Γιάννα.
Στις 15 Οκτωβρίου εξέτασαν ο Ενδοκρινολόγος κ. Γεωργιάδης Παύλος,  ο Γυναικολόγος κ Παπαπαναγιώτου K. Ιωαννης, οι Καρδιολόγοι κ.κ Νασιώτης Θεόδωρος και Δημητρούλης  Δημήτριος, η Οφθαλμίατρος κ Σινάπη Βασιλική, ο Οφθαλμίατρος κ Σινάπης Άγγελος, ο Γενικός Ιατρός  κ Ραζής Νικόλαος, ο Δερματολόγος κ. Γιαννόπουλος Πέτρος , η Παθολόγος κ. Μποτή Γιαννοπούλου Ευγενία και ο Χειρουργός κ Ζωγράφος Ν. Γεώργιος.
Στις εξετάσεις διέθεσε καρδιολογικό και οφθαλμολογικό εξοπλισμό του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ο συμπατριώτης μας κ Χαμακιώτης Θεόδωρος.
Με την υποστήριξη της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Σφυρή Ιωάννας μεταφέρθηκε, για το διήμερο αυτό,  ο οφθαλμολογικός εξοπλισμός του Νοσοκομείου Καλαβρύτων στο αγροτικό ιατρείο της Δάφνης.
Όπως μας μεταφέρει ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών και Διευθυντής Χειρουργικής ΓΝΑ "Γ. Γεννηματάς" κ. Γεώργιος Ν. Ζωγράφος και το μέλος του Δ.Σ. Γιαννόπουλος Πέτρος, Δερματολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο  ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Δήμου Καλαβρύτων κ. Λάππα Παναγιώτη, τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολειου Δάφνης κ. Μουγκοπέτρο Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δαφναίων Αθηνών Πειραιώς κ Καυγά Άγγελο, και όλο το προσωπικό του αγροτικού ιατρείου και του Δήμου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κ. Σφυρή Ιωάννα και στον Διευθυντή του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Χαμακιώτη Θεόδωρο για την υποστήριξη με ιατρικό εξοπλισμό (υπερηχογράφος καρδίας, πλήρης οφθαλμολογικός εξοπλισμός).
Το ΔΣ της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών ευχαριστεί τους συναδέλφους για την αφιλοκερδή παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους συμπατριώτες μας. 
Η προσέλευση ξεπέρασε καθε προσδοκία και υποδηλώνει την ανάγκη διοργάνωσης από την Εταιρεία μας και άλλων διοργανώσεων προσφοράς στους συνανθρώπους μας της ευρύτερης επαρχίας Καλαβρύτων."

ΦΩΤΌ: Βάσω Μάλλη






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.