Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στους δρόμους της Πάτρας 4.000 δρομείς κάθε ηλικίας! (φωτο)

Γ ια μία ακόμη χρονιά  η Αχαϊκή Πρωτεύουσα αποτέλεσε σημείο αναφοράς για δρομείς κάθε ηλικίας και κάθε αγωνιστικού επιπέδου. Ο ΣΕΓΑΣ ...

Για μία ακόμη χρονιά  η Αχαϊκή Πρωτεύουσα αποτέλεσε σημείο αναφοράς για δρομείς κάθε ηλικίας και κάθε αγωνιστικού επιπέδου. Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τις ΕΑΣ, την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την Wind κατάφερε για μία ακόμη χρονιά να διεισδύσει στην κοινωνία και να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους πολίτες.
Πάνω από 4.000 δρομείς. κάθε ηλικίας, ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας με σύμμαχο τον καλό καιρό απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμειρία.
Μέσα από το πρόγραμμα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ», οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα για Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου της πόλης, ενώ πολλοίι δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα προσέφερανν τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Δήμου 
Για την ιστορία, νικητής στα 10χλμ Ανδρών αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Μαλιόγλου με 32.41 και ακολούθησαν οι Σπύρος Ιατρόπουλος (34.03) και Κώστας Κοκόλας (34.07). Στην ίδια απόσταση δοκίμασε τις δυνάμεις του και ο πρωταθλητής του βάδην Κώστας Ντεντόπουλος, που ήταν πέμπτος με 34.27. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Ισαβέλλα Κοτσαχελή (40.57) και ακολούθησαν οι Μαρία Βανδουλάκη (42.07) και Βιβή Βαγενά (43:05).
Στα 5χλμ Ανδρών πρώτος ήταν ο Ντενίς Γκιουρά (16.21) και στο αντίστοιχο αγώνισμα γυναικών η Μυρτώ Κοκκαλιάρη (19.59).
Τα αναλυτικά αποτελέσματα στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.