HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας 25-10-16

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος την  23/10/2016 στην Πάτρα, αφαίρεσε ποδήλατο του Δήμου Πατρέων.

Σύλληψη μιας  αλλοδαπής  υπηκόου Αυστραλίας  για κατοχή ναρκωτικών.
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Παραλία Πατρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 27χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αυστραλίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι  το χρονικό διάστημα από  21-10-2016 έως και  22-10-2016, από το χώρο στάθμευσης οχημάτων του  Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αφαίρεσαν από δυο απορριμματοφόρα,  τριακόσια πενήντα λίτρα πετρέλαιο περίπου.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το πρωί στον Κόροιβο Ηλείας, από αστυνομικούς του Tμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 66χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μια συσκευασία, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους δώδεκα  γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Αγριλιά Μεσολογγίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28, 25 και 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε προέκυψε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα, ενώ επιπλέον ο 25χρονος κατείχε  μια συσκευασία με (480) γραμμάρια λαθραίο καπνό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου ένας  67χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε στην περιμετρική οδό Αγρινίου όπου κινούνταν πεζός, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας του, για το οποίο δεν είχε ανανεώσει την  άδεια του.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για απάτη
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου,  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών για απάτη, οι οποίοι την 22-10-2016 στο Αγρίνιο με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος από συγγενικό πρόσωπο, αποπειράθηκαν τηλεφωνικά να εξαπατήσουν επτά ημεδαπούς (πέντε γυναίκες και δυο άνδρες, ηλικίας από 38 έως 77 ετών), προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για οπλοκατοχή, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 46χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη στην οικία  68χρονης ημεδαπής, όπου την απείλησε λεκτικά, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο  τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα και κατά την αποχώρησή του προκάλεσε φθορές στην οικία της και σε ιδιωτικής χρήσεως φορτηγού αυτοκινήτου του γιού της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.