HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Δέκα χρόνια φυλάκιση στον 15χρονο που σκότωσε τον 17χρονο στην Κάτω Αχαΐα

Ένοχος κρίθηκε από δικαστήριο ανηλίκων της Πάτρας, ο 15χρονος ο οποίος κατηγορούνταν για τον φόνο του 17χρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου, ...

Ένοχος κρίθηκε από δικαστήριο ανηλίκων της Πάτρας, ο 15χρονος ο οποίος κατηγορούνταν για τον φόνο του 17χρονου Γιώργου Αλεξανδρόπουλου, στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας. 
Το δικαστήριο επέβαλε στον 15χρονο, ποινή κάθειρξης 10 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό για τη δολοφονία που είχε γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 15χρονου, η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο είναι η ανώτατη χρονική διάρκεια εγκλεισμού σε φυλακές, που προβλέπεται για τους ανήλικους.
Ο 15χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορίνθου.  
Υπενθυμίζεται, ότι ο 15χρονος στις 13 Σεπτεμβρίου πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 17χρονο στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος της Κάτω Αχαΐας, ενώ προηγουμένως οι δύο ανήλικοι είχαν διαπληκτιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.