HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της Ημέρας (14-10-2016)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Παράσυρση πεζής από αμαξοστοιχία ΟΣΕ Χθες το μεσημέρι στ...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Παράσυρση πεζής από αμαξοστοιχία ΟΣΕ
Χθες το μεσημέρι στον Καστελόκαμπο,  αμαξοστοιχία του ΟΣΕ με κατεύθυνση από Πάτρα προς Άγιο Βασίλειο, παρέσυρε 53χρονη ημεδαπή, η οποία διέσχιζε κάθετα  την σιδηροδρομική γραμμή με κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά αναφορικά με την  πορεία του τρένου. Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 53χρονης πεζής στο κεφάλι, η οποία με σταθμό του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας»,όπου και κατέληξε.

Σύλληψη ενός  αλλοδαπού  για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Καλάβρυτα , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Β' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκατριών(13) μηνών για παράβαση της νομοθεσίας «Περί αλλοδαπών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.