HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολυμπία Οδός: Στην κυκλοφορία 12 χιλιόμετρα έως τα Χριστούγεννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευχάριστα είναι τα νέα από το… μέτωπο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, αφού στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθούν μέχρι τα Χριστούγεννα 1...

Ευχάριστα είναι τα νέα από το… μέτωπο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, αφού στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθούν μέχρι τα Χριστούγεννα 12 χιλιόμετρα του οδικού άξονα από την Αθήνα μέχρι το Ξυλόκαστρο.
Μέχρι την άνοιξη αναμένεται να παραδοθούν και τα υπόλοιπα τμήματα που θα αλλάξουν άρδην την διαδρομή Πάτρα-Αθήνα όχι μόνο για τους κατοίκους της Δυτικής Πελοποννήσου, αλλά και για τους κατοίκους και επισκέπτες της Κεφαλονιάς. Τα πρώτα 20 χιλιόμετρα έχουν ήδη παραδοθεί από την Κόρινθο μέχρι το Κιάτο και τα υπόλοιπα 12 θα τα… χαρούμε μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Αναμένεται ωστόσο το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής, αυτό από το Αίγιο μέχρι την Πάτρα, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπευθύνων της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού, θα είναι έτοιμο πριν από το Πάσχα του 2017. Υπομονή και η Κεφαλονιά πλησιάζει όλο και περισσότερο, χρονικά, στην Αθήνα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.