HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! (vid)

Η Εθνική μας μέσα σε δύο λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε τρία γκολ και «καθάρισε» το Γιβραλτάρ με 4-1. Ιδανικό ξεκίνημα για την «γα...

Η Εθνική μας μέσα σε δύο λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε τρία γκολ και «καθάρισε» το Γιβραλτάρ με 4-1. Ιδανικό ξεκίνημα για την «γαλανόλευκη» στον Φάρο της Πορτογαλία, για τα προκριματικά του Μουντιαλ 2018 της Ρωσίας.
Η «γαλανόλευκη» αφού ξεπέρασε το σοκ της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους στο 26΄, χρειάστηκε μόνο τρία λεπτά πριν το ημίχρονο για να καθαρίσει το παιχνίδι. Highlight της βραδιάς το εκπληκτικό γκολ του Κώστα Μήτρογλου.

Το ματς
Η Εθνική Ελλάδος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης απείλησε την εστία του Γιβραλτάρ. Ο Μπακασέτας κινήθηκε απειλητικά έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, όμως με διπλή ευκαιρία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 9’ ο Μάνταλος, απείλησε εκ νέου για την «γαλανόλευκη» μέσα από την περιοχή, όμως το σουτ που έπιασε πέρασε δίπλα από την εστία του Πέρες. Ένα λεπτό αργότερα η Εθνική άνοιξε το γκολ. Από ένα κακό διώξιμο της μπάλας των γηπεδούχων, ο Κώστας Μήτρογλου με ένα εναέριο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιβραλτάρ για το 1-0.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα της Εθνικής και το γρήγορο γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Το Γιβραλτάρ κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και με το πρώτο τους σουτ στον αγώνα κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Συγκεκριμένα ο Γουόκερ στο 26’, έγινε κάτοχος της μπάλας, ο Τζαβέλλας του άφησε χώρο και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο παίκτης του Γιβραλτάρ που έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Καρνέζη.

Οι διεθνείς μας πάγωσαν από το ξαφνικό γκολ του Γιβραλτάρ, όμως δεν άφησαν τα «φαντάσματα» των Νήσων Φερόε να τους κυριέψουν. Μέσα σε δύο λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σημείωσαν τρία γκολ! Στο 44’ από σέντρα του «Τόρο», ο Γουάισμαν προσπάθησε να διώξει προ του Μήτρογλού, όμως με την προβολή του έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 2-1.

Μισό λεπτό αργότερα ο Μήτρογλου που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα Κώστας Μήτρογλου, έβγαλε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Φορτούνης τσίμπησε τη μπάλα προ του Πέρες και σε κενή εστία έγραψε το 3-1 για την Ελλάδα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης, ανέβηκε από τα δεξιά και με σουτ από πολύ πλάγια έγραψε το 4-1 για την «γαλανόλευκη». Εκπληκτικό τρίλεπτο για τους διεθνείς μας 4-1 το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελλάδα ήταν και πάλι κυρίαρχη στο ματς. Στο 62’ απείλησε για το πέμπτο γκολ. Ο Γιαννιώτας που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Μάνταλου, δημιουργούσε ρήγματα από δεξιά. Σε ένα ανέβασμα του, ο Γιαννιώτας γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή στον Μπακασέτα, αυτός έπιασε το μονοκόμματο σουτ με το δεξί, όμως ο Πέρες σε ετοιμότητα απέκρουσε.

Στο 77’ ο Τζαβέλλας από στυμμένο έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Τοροσίδης πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και υποχρέωσε τον Πέρες σε ακόμα μια εκπληκτική επέμβαση. Η εθνική μας πατούσε στο σκορ και δεν απειλούσε διακαώς για μεγαλύτερο σκορ. Με τελικό σκορ 4-1 ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την πορεία της στα προκριμάτικα του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ενδεκάδες:
Γιβραλτάρ (Τζεφ Γουντ): Πέρες, Γουάισμαν, Ρόι Τσιπολίνα, Ράιαν Κασκιάρο, Τζόσεφ Τσιπολίνα, Γκαρσία, Γουόκερ, Μπόζιο, Ερνάντες, Κουμπς, Λι Κασκιάρο.
Εθνική Ελλάδας (Μίχαελ Σκίμπε, 4-2-3-1): Καρνέζης - Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας - Σάμαρης, Μανιάτης71’ Τζιόλης), Μάνταλος(61’Γιαννιώτας), Φορτούνης, Μπακασέτας – Μήτρογλου(72’ Βέλλιος).

Ανδρέας Ζέρβας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.