Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΚΑΔΙΑ: Τέσσερα νέα υποβρύχια σπήλαια ανακαλύφθηκαν στην Αρκαδία (vid)

O λοκληρώθηκε η τρίτη αποστολή -για το 2016- του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.), στην περιοχή της Αρκαδίας,...

Oλοκληρώθηκε η τρίτη αποστολή -για το 2016- του Σπηλαιολογικού Ελληνικού Εξερευνητικού Ομίλου (ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο.), στην περιοχή της Αρκαδίας, κατά την οποία ανακαλύφθηκαν τέσσερα υποβρύχια σπήλαια.
Τα μέλη του ΣΠ.ΕΛ.Ε.Ο. Κολίσογλου Στυλιανός και Μαρατίδου Σοφία σε συνεργασία με τους κάτοικους του Αρκαδικού Χωρίου, Κουγιεμήτρο Ηλία και Γιαννακόπουλο Δημήτριο, που παρείχε το πλωτό μέσο καθώς και με τη συνεργασία των Πετρόπουλου Παναγιώτη και Ματσάγκου Φωτίου, που γνωρίζουν τα παράλια της περιοχής και υπέδειξαν τα σημεία, κατάφεραν την πρώτη κιόλας ημέρα της αποστολής να φέρουν στο «φως» τα τέσσερα σπήλαια.
Τα δύο σπήλαια έχουν έντονη παρουσία γλυκού νερού και η είσοδός τους βρίσκεται μέχρι το βάθος των τριών μέτρων. Όσον αφορά στα άλλα δύο σπήλαια, η είσοδός τους βρίσκεται σε βάθος 15 και 25 μέτρων αντίστοιχα.
Ο εντοπισμός και η καταγραφή τους έγινε με ελεύθερη κατάδυση του Πετρόπουλου Παναγιώτη.
Η ανακάλυψη των τεσσάρων αυτών υποβρύχιων σπηλαίων, σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων από το Αρκαδικό Χωρίο, ανεβάζει τον συνολικό αριθμό τους σε 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.