HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Εξυπνο» εισιτήριο, τερματικά POS και πρόγραμμα «miles & bonus» προωθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σ χέδιο δημιουργίας νέου «έξυπνου» εισιτηρίου, το οποίο θα εκδίδεται άμεσα και θα είναι ονομαστικό υλοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως ανακοινώθηκ...

Σχέδιο δημιουργίας νέου «έξυπνου» εισιτηρίου, το οποίο θα εκδίδεται άμεσα και θα είναι ονομαστικό υλοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της εταιρείας, με αφορμή τη συμμετοχή της στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Παράλληλα, στο επόμενο διάστημα, στα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα, οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσω τερματικών POS. Δημιουργείται επίσης το «κλαμπ» των φίλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προσφέρει στα μέλη του πρόσβαση στις εκπτωτικές προσφορές της εταιρείας, ενώ σύντομα εισάγεται πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών «miles & bonus», αντίστοιχο με αυτό που ισχύει στις αεροπορικές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.