HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

H Ολυμπία οδός θα πνίξει την Αχαΐα

Η Ολυμπία οδός αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο για να πλημμυρίσουν ολόκληρα χωρία και να απειληθούν ακόμα και ανθρώπινες ζωές για κα...

Η Ολυμπία οδός αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο για να πλημμυρίσουν ολόκληρα χωρία και να απειληθούν ακόμα και ανθρώπινες ζωές για κατοικημένες περιοχές οι οποίες βρίσκονται κατά μήκος της στα όρια της Αχαΐας.
Αιτία οι ελλειμματικές μελέτες που έχουν εγκριθεί ως προς την διαχείριση μεγάλων ποσοτήτων Ομβρύων υδάτων καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη μεταφοράς τους με ασφάλεια στην θάλασσα.
Για λόγους οικονομίας επελέγη να διοχετεύονται αυτά σε υπάρχουσες υποδομές οι οποίες αδυνατούν να γίνουν λεκάνες απορροής με αποτέλεσμα να θεωρείται σίγουρο πως θα πνιγούν περιοχές και θα απειληθούν ανθρώπινες ζωές.
Την ύπαρξη του προβλήματος αποκάλυψε μιλώντας στους patrastimes ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρ.Αλεξόπουλος ο οποίος επεσήμανε πως εάν δεν γίνει τω΄ρα αυτό που πρέπει θα θρηνήσουμε θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.