HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΙΓΟΥΝΙ: Εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ενδόξου Προφήτου και Βαπτιστού Ιωάννου

M ε λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε και φέτος στο Σιγούνι Καλαβρύτων η εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου...

Mε λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε και φέτος στο Σιγούνι Καλαβρύτων η εορτή της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ενδόξου Προφήτου και Βαπτιστού Ιωάννου του Προδρόμου, που τιμάται από την Ορθόδοξο Εκκλησία μας την 29η Αυγούστου. 
Προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Ιωακείμ Βενιανάκης όπου ομίλησε επίκαιρα για την εορτή, πλαισιούμενος από τους Ιερείς: π. Παναγιώτη Μαλαμή από το Σικάγο, τον π. Γεώργιο Καλαπόδη Εφημέριο Ελαιώνος Αιγίου, τον π. Γεώργιο Κοτσιά Εφημέριο του Ιερού Ναού και τον π. Δημήτριο Τζελέπη Εφημέριο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων. 
Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Σούκας και πλήθος κόσμου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η Ιερά Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος του Αγίου στον περίβολο του Ιερού Ναού. Χρόνια Πολλά.
Αλέξιος Γ. Καλαπόδης  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.